Lievelingseten: poeh, dat is moeilijk! Ik ben dol op eten en vind bijna alles lekker. Als het dan toch moet: chocolade, tomatensoep en vers brood.

Lievelingskleur: rood.

Lievelingsbloemen: viooltjes. Er staan wel 30 bakken met allerlei soorten viooltjes in mijn tuin. Mijn motto is dan ook: Je kunt nooit genoeg viooltjes hebben!

Lievelingsdier: pony’s natuurlijk!

Lievelingsfilm: Matilda (naar het boek van Roald Dahl).

Lievelingsmuziek: klassiek, maar jazz en pop vind ik ook leuk.

Lievelingsboek: Pippi Langkous.

Lievelingspony van De Zonnehoeve: ook alweer zo'n moeilijke vraag! Ik vind ze allemaal leuk, maar stiekem heb ik toch wel een voorkeur voor Sunna.

Lievelingsbeeldje van Droompaarden: Bess de tinkermerrie.

Hobby’s: met pony’s bezig zijn, lezen, naar muziek luisteren, vogels kijken, in de tuin werken.

Vakantie: ergens naar toe waar het lekker warm is. En dan met een leuk boek in een luie stoel! Maar als ik in de wei ben bij mijn pony, heb ik ook een beetje vakantie. Elke dag.

Op deze foto zien jullie mij in mijn werkkamer. Hier schrijf ik aan mijn boeken, beantwoord jullie mails en speur internet af op zoek naar leuke pony's.

Getrouwd met Coen: hij heeft deze website gemaakt en ook de meeste foto's die er op staan.

Kinderen: een dochter, Rosa. Ze woont in Scheveningen.

Geboren op: zondag 21 juli 1963.

Prijzen en nominaties: genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2011 (De stoere pony), tiplijst Kinderjury 2016 (De trouwe pony), Kerntitel Kinderboekenweek 2016 (Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd), tiplijst Kinderjury 2017 (Pony in paniek! en Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd), tiplijst Kinderjury 2018 (Hoe niemand mij geloofde en ik bijna alles verloor), tiplijst Kinderjury 2023 (De liefste pony).