Leren lezen met Kluitman
Gertrud Jetten schrijft ook voor de beginnende lezers heerlijke leesboekjes Dankzij deze boeken is lezen voor kinderen vanaf groep 3 direct een groot plezier

Leren lezen met Kluitman:

Klik op het omslag voor informatie

Jip de mus woont met zijn familie boven een ijswinkel. Op een dag horen ze dat hun struik wordt omgezaagd. Dan hebben ze geen huis meer!

Samen met zijn vriendinnetje Bo gaat Jip op zoek naar een andere plek. Dat is nog niet eenvoudig! De stad is groot en druk en algauw is Jip verdwaald...

Ik ben dol op mussen. Gelukkig zit er bij mijn huis een flinke kolonie! Ik voer ze bij met zaad en pinda's en zorg ervoor dat er altijd fris water is. Terwijl ik zit te typen, hoor ik ze vrolijk tsjilpen.

Door de prachtige tekeningen van Katrien van Schuylenbergh komt Jip helemaal tot leven. Ik vind het erg leuk dat ze Jip niet bruingrijs maar  lichtblauw gemaakt heeft!

Aan het boekje zit een vrolijk bedeltje van Jip in zacht plastic. Het boekje kost € 8,50 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, speelgoedwinkels en via internet. Het isbn is 9789020678161.

Het eerste hoofdstuk kun je lezen als je op onderstaande blokjes klikt: